Eindhoven stadsmagazine

EvenGeduldAUB_logo
Lancering EVEN GEDULD AUB 46
Presentatie e'ven geduld AUB
stadsmagazine

E’ven Geduld AUB is vanaf 1 juli verkrijgbaar!!

We doen het iedere dag; wachten. Wachten tot de badkamer vrij is, wachten op de koffie, wachten op de bus, wachten op dat ene telefoontje. Er over nadenkend zijn we constant aan het wachten. Al dat wachten is zelfs zo ingeburgerd, dat we er hele ruimtes voor hebben ingericht de zogenaamde wachtkamers. Wat zou het dan fijn zijn om iets te lezen dat het wachten leuker maakt. Een magazine dat gemaakt wordt voor en door de Eindhovenaar.

E’ven Geduld AUB is dat magazine. Een echt magazine speciaal gemaakt voor de Eindhovense stadsliefhebber. Een magazine dat opvalt door haar afwijkende formaat, pakkende fotografie ondersteunt door scherpe redactie met als rode draad de echte Eindhovenaar. Onze oplage is 25000 exemplaren en de distributie is geheel in Eindhoven. Een dat u altijd en overal voedt in uw Eindhoven gevoel, want het magazine wordt niet alleen verspreid in alle wachtkamers van Eindhoven, het is ook te vinden bij de exclusieve modezaken, -kapsalons, -hotels en horecagelegenheden enz. enz. in Eindhoven.

Het is een magazine dat ondernemend Eindhoven de kans biedt om haar binding met de stad te tonen maar ook de ondernemers onderling met elkaar verbindt. Een magazine dat u vermaakt tijdens het wachten en staat voor de stad Eindhoven. Kortom het magazine waarin u graag gezien wordt!

Voor een aantal rubrieken en items zijn wij op zoek naar welkome informatie van jullie. Hebben jullie mooie foto’s, berichten, nieuwtjes, foto’s van wachtkamers of iets speciaals over en van Eindhoven?

Mail dit dan naar info@uitgeverijpion.nl

Wij zijn daar blij mee en wellicht sta je dan in de eerste E’ven Geduld AUB!

E’ven geduld AUB is officieel partner van Eindhoven People