EINDHOVEN CULINAIR

FOTO'S EINDHOVEN CULINAIR 2011 ZONDAG

Eindhoven Culinair 2011 zondag 79

VRIJDAG

Eindhoven Culinair 2011 84

Bezoekers van Eindhoven Culinair treffen er als vanouds veel, heel veel gezelligheid aan. Natuurlijk is het daar in het Stadswandelpark vooral een kwestie van lekkere gerechtjes proeven die door regionale restaurateurs ter plekke worden bereid. De restaurants worden overigens elk jaar zorgvuldig geselecteerd op een hoge kwaliteit en variatie van gerechten.

 

Zoals vertrouwd biedt Eindhoven Culinair weer veel fraai ingerichte eettentjes, leuke terrasjes, lekkere muziek en een boel gezellige drukte. Het zijn steevast de typische kenmerken van ons evenement. Bezoekers maken een culinair rondje en betalen met ‘Lempkes’, die op het terrein kunnen worden gekocht. De opkomst van het laatste evenement heeft weer alle records verbroken en dit jaar zal het niet minder zijn.

 

De dagelijkse toegangsfee voor Eindhoven Culinair bedraagt  € 5,– .
Kinderen tot 12 jaar mogen gratis binnen.
Deze gebruiken we voor verdere verbeteringen en aankleding van het evenement.
Het besluit voor deze heffing is genomen om geen verdere financiële druk te hoeven leggen op de deelnemende restaurateurs en sponsoren.Ook dit jaar is het betaalmiddel op Eindhoven Culinair dus wederom het inmiddels niet meer weg te denken ‘Lempke’. De waarde hiervan is bepaald op 1 euro. Elke deelnemer is gehouden aan een bandbreedte m.b.t. de prijzen van de te presenteren gerechtjes: deze liggen tussen de drie en de twaalf ‘Lempkes’.

Kinderopvang

Ook voor kinderopvang is dit jaar weer gezorgd. Er wordt, in samenwerking met Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting, een speciaal kinderpaviljoen ingericht met deskundige begeleiding die de zorg voor de kinderen overneemt zodat pa en ma even een ontspannen culinaire rondgang kunnen maken. IJsjes, drankjes, poffertjes, luchtkussens en spulletjes waarmee de kinderen creatief aan de gang kunnen, zorgen ervoor dat ook de kleintjes onder de gasten niets tekort zullen komen